Zidane får formentlig problemer med at stille et hold, til semifinale-kampene. Eftersom at det forventes at Sergio Ramos vil blive suspenderet længere tid, efter at han blev spottet i tunnellen og ikke på sin plads på tribunen.

Af Lasse D. Drescher

Mediet 101greatgoalsk skriver at der er skidt nyt for Real Madrid, i deres semifinale-kamp. De vandt i tillægstiden på et straffespark, som blev sendt i netmaskerne af Cristiano Ronaldo og dermee nedlagde Real Madrid den italienske storklub Juventus.

(Photo by Etsuo Hara/Getty Images)

Sergio Ramos havde karantæne, og måtte derfor se kampen mellem Juventus og Real Madrid fra tribunen. Dog forsvandt Sergio Ramos fra pladsen på tribunen, i løbet af slutningen af kampen.

Lige pludselig fangede tv-optagelsen den spanske stjerne, stå nede i tunnellen og støtte Real-spillerne. Det forventer alle nu vil resultere i en forlænget karantæne, til den spanske Real Madrid-kaptajn.

Det forventes at Ramos vil blive suspenderet fra Real Madrids første semifinale-kamp, og det er et tydeligt nederlag til den spanske storklub. Der stilles spørgsmåltegn ved om Juventus kunne have lavet tre mål mod Real Madrid, hvis Sergio Ramos var med.

Mediet skriver samtidig at det var tydeligt, at der var problemer i forsvaret hos den spanske storklub. Der manglede tydeligvis kaptajnen i forsvaret, som skulle holde styr på hele bagkæden og undgå at der blev lukket mål ind.

Nu bliver Sergio Ramos’ handling under kampen sammenlignet med det Cristiano Ronaldo gjorde, under EM-slutrunden i Frankrig. Cristiano udgik i finalen med en skade, og derefter gik han rundt i trænerfeltet sammen med den portugisiske træner.

Burde Ramos have vidst bedre?

Fodboldeksperten Guillem Balague skriver på Twitter at Sergio Ramos bliver suspenderet, i den første kamp i semifinalen. Dog skriver fodboldeksperten samtidig, at ingen efter sigende havde fortalt Ramos han ikke måtte gå ned i tunellen.

Dog virker det ifølge mediet lidt som en dårlig undskyldning, da Ramos burde vide det. At når han er suspenderet, så må han kun befinde sig på tribunen.

Læs også: Drama i Madrid: Chiellini anklager Real for at betale dommeren