Real Madrids cheftræner Zinedine Zidane har indrømmet, at han godt kan lide at se Pogba spille fodbold. Det hænger godt sammen med de at to er blevet meget sammen på det seneste.

Real Madrids klubikon vendte for bare nogle uger siden tilbage som frontmand for klubben igen. Det skete efter klubbens resultater ikke helt havde været i orden efter han sagde op i sommers. Nu er Zidane begyndt at kigge fremad mod næste sæson, og hvilke spillere, der kunne være en mulighed.

“Jeg kender ham personligt. Han bidrager med så meget og der er få spillere, der spiller som han gør. Han er en midtbanespiller, der også ved, hvordan man forsvarer – samtidig kan han også angribe. Han er ikke min spiller. Pogba er i Manchester. ” sagde Zidane, da han blev spurgt om ønsket om at hente Pogba til klubben til sommer.

Paul Pogba
(foto af Gareth Copley/Getty Images)

“Han har altid sagt, at efter Manchester vil Real Madrid helt klart have en interesse. Så hvorfor komme her, når eventyret i Manchester er ovre?

Pogbas fremtid på Old Trafford er blevet mere og mere usikker under Jose Mourinho. Portugiseren valgte ofte ikke at spille ham, hvorfor han ikke fik særlig meget spilletid.

Siden Mourinho er blevet fyret har Pogba spillet sig tilbage på holdet og han er nu uden tvivl holdets største stjerne. Ole Gunnar Solskjaer har formået at gøre ham til en central del af Uniteds trup. Derfor er det måske usandsynligt, at han skulle skifte til Madrid allerede til sommer. Men hvem ved?