Lige nu er der landsholdspause og det betyder, at alverdens store stjerner skal kæmpe mod hinanden på deres respektive landshold indtil ligaerne igen begynde i næste weekend. 

AF KRISTIAN PARIS

Real Madrids manager Zinedine Zidane har angiveligt sagt til Gareth Bale, at han skal vende tilbage efter landsholdspausen i bedre form end da han forlod den spanske hovedstad. Ellers kan han risikere at miste sin plads på holdet.

Sådan lyder advarslen for den franske manager, der sidste sommer vandt både La Liga for første gang i fem år og Champions League foran deres evige rivaler fra Barcelona.

 (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Bale er på det seneste og hele sommeren blevet sat i forbindelse med et skifte væk den spanske hovedstad. En af de helt store bejlere har været engelske Manchester United, der hellere end gerne vil bringe offensivspilleren tilbage til Premier League, hvor han spillede som Tottenham-spiller.

For ærligt talt har den walisiske landsholdsspiller har levet helt op til de mange penge som Madrid klubben betalte for ham i 2013. Sidste sæson var et rent helvede: kantspilleren missede knap 20 kampe på grund af diverse skader, og når han endelig var klar blev han bænket som konsekvens af dårlige præstationer.
I stedet har han måtte set det unge håb, Marco Asensio, der har strålet i fraværet af Bale. Ligeledes har Isco også taget fraværet af verdensstjernen til sig og hævet sig selv et niveau op.
Ifølge det spanske medie Don Balon vil Zinedine Zidane nu se bedre præstationer – ikke mindst som fodboldspiller – men også for formen.
DErfor var der også flere medier, der skrev om, at Bale var på vej væk fra Bernabeu, for at vende tilbage til de britiske øer,  hvor han første gang fik sit gennembrud.