Stjerne manageren som alle i Madrid (i hvert fald Real) elsker er vendt tilbage. Den tilbagevenden startede med en sejr i La Liga over Celta Vigo.

Zinedine Zidane er vendt tilbage til den klub han har skabt – både som spiller og som manager.

De fleste var en del chokerede i sommers, da franskmanden valgte at forlade Real Madrid efter tre meget succesrige sæsoner i træk. Som den første manager havde han formået at vinde Champions League tre gange i træk!!

Efter den kæmpe succes forlod han klubben i sommers efter VM og hovedstaden skulle have en ny mand i front.

Og det er bestemt ikke gået efter planen. Klubben ligger hele 9 point efter førerholdet fra Barcelona, der kan udbygger føringen til hele 12 ditto.

Med legendens tilbagevenden har det også skabt nogle ændringer. Isco og Bale kunne fejre hans returnering ved at starte inde og score mål. Samtidig var Keylor Navas og Marcelo også at finde i truppen igen.

Indtil videre har det været Courtois, der har været førstevalg siden han skiftede fra Chelsea i sommers.

Real Madrid’s French head coach Zinedine Zidane leads his team’s training session at Valdebebas Sport Complex in Madrid, Spain, 11 April 2016. Real Madrid will face VfL Wolfsburg in the UEFA Champions League quarter final, second leg soccer match on 12 April 2016. EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Zidane skaber tillid

Zidane har i et interview nærmest lovet, at nogle af de spillere der gjorde de godt under ham sidste år, kommer til at opleve den samme tillid og status som de før havde.

“Man kan ikke tage ud af ligningen, hvad disse spillere har gjort for klubben. Jeg har 25 spillere og de har alle en rolle at spille. ”

“Jeg kan kun sige, at disse spillere har gjort og vist det før. Det må vi ikke glemme. Det viste de i dag og det skal vi huske på. ”

“Vi spillede ikke en god kamp. Det er helt normalt. Vi bliver nødt til at være tålmodige. Derfor var anden halvleg også bedre. Jeg er meget tilfreds. ”