Real Madrid har for første gang i en del år haft et meget stille sommertransfervindue, hvor det ikke er vrimlet ind med kæmpe store superstjerner. Her er manager, Zidanes, forklaring bag det hele. 

AF KRISTIAN PARIS

Hovedstadsklubbens manager, Zinedin Zidane afslører, at klubben ikke vil forsøge at hente nogle nye spillere denne sommer, eftersom transfervinduet lukker på næste tirsdag.

Los Blancos har ‘kun’ hentet Theo Hernandez og Dani Ceballos denne sommer, mens truppen også er blevet forstærket af spillere som Jesus Vallejo, Marcos Llorente og Diego Llorente, der vender tilbage til Bernabeu, efter de i sidste sæson var udlånt.

(Photo by Berkan Unlu/Anadolu Agency/Getty Images)

Zidane og co. er dog blevet sat i forbindelse med en del spillere, her hvor transfervinduet nærmer sig sit endeligt. Alligevel er Zidane forblevet utrolig stille – meget usædvanligt.

Her er, hvad han sagde til klubbens egen officielle avis: “Vi har fire centrale midtbanespillere /midtstoppere og vi behøver ikke flere. Jeg tror ikke sådan nogle skader vil ske igen. Både Casemiro og Marcos Llorente kan spillere der. I morgen, ser vi, hvad der sker. ” 

Jeg har ikke behov for flere spillere, se på den trup vi har. Vi er klar. ” forklarede den franske manager meget selvsikkert i går til avisen.

Cristiano Ronaldo er den eneste sådan store spillere fra truppen, der har tiltrukket sig interesse fra mediernes evindelig søgen efter det gode rygte. Han er således blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til sin tidligere klub, Man Utd, efter det kom frem, at portugiseren ikke var tilfreds med Real Madrids behandling i hans ‘skatte-snyd-sag’ tidligere på sommeren.

Derudover er Gareth Bale, der havde en forfærdelig sidste sæson, blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til engelsk fodbold, men det rygte er der heller ikke kommet noget ud af endnu.