Real Madrid har på et ekstraordinært pressemøde kl 19.30 idag annonceret at Rafael Benitez blev fyret efter kun en halv sæson i spidsen for Real Madrid. Resultaterne har ikke været prangende og forholdet til flere spillere har været problematisk.

På samme preesemøde blev Zinedine Zidane præsenteret som den nye træner. Fodboldspilleren har fået indblik i nogle af de kommentarer som Zidane brugte om sin nye rolle som træner.

“Jeg vil gerne takke klubben og dig – præsident – for at give mig chancen for at være træner for dette store hold.”

Præsidenten han takkede er Florentino Perez, der er direktøren eller præsidenten som de kalder det i Spanien for Real Madrid.

MADRID, SPAIN - JANUARY 04:  Real Madrid CF president Florentino Perez (R) poses with Zinedine Zidane (L) as he is announced as the new Real Madrid head coach at Santiago Bernabeu Stadium on January 4, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

 Florentino Perez og Zinedine Zidane efter Zidane blev præsenteret som den nye træner (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Om hans egen reaktion sagde han:

“I dag er en utrolig spændende dag for mig, den er endnu mere spændende end da de signede mig som spiller. Jeg vil give min sjæl for denne klub.”

Om holdet og fansene udtalte Zidane:

“Vi har det bedste hold og de bedste fans i verden. Jeg vil gøre alt som jeg overhovedet kan for at vinde noget denne sæson.”

Zidane trænede tidligere Real Madrids B-hold, og sammenlignes allerede nu med Pep Guardiola, der gik fra FC Barcelonas B-hold til at være head coach for Barcelona, og som i dag nok betragtes som en af verdens absolut bedste trænere hvis ikke den bedste.