Det, der fylder mest i de spanske fodboldmedier for tiden er nok Neymars potentielle afgang fra Barcelona. Spilleren er utilfreds med altid at være i skyggen af Messi, og derfor er PSG nu interesserede i spilleren. 

AF KRISTIAN PARIS

Real Madris manager Zinedine Zidane bekræfter nu, at Cristiano Ronaldo vil blive i klubben i dette transfervindue.

For det, der også har fyldt i det spanske medier denne sommer, er forlydenheder om Cristiano Ronaldos afgang fra hovedstaden. Portugiseren overrasekde hele verden, da han tidligere på sommeren erklærede, at han ville forlade Los Blancos på grund af beskyldninger og skattesvig, og den måde klubben havde støttet og håndteret sagen på.

Nu putter den franske manager en ende til de medier. Spillerens tidligere klub Manchester United var ellers interesseret i at hente verdens bedste fodboldspiller tilbage til England.

 

Det bekræfter ESPN, der også har interviewet Zidane om sagen: “Til sidst er Cristiano en af os. Og det ved han. Han bliver hos os, og sådan er det. Længere er den ikke. ” 

“Lige nu er han på ferie. Han hviler sig og lader op til den nye sæson – det har han fortjent. Når den er færdig vender han tilbage til os. ” 

 

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Det, der angiveligt har fået Ronaldo til at skifte mening, er blandt andet fordi både manager Zinedine Zidane og præsident Florentino Perez har taget en privat snak med spilleren. Derudover rygtes det også, at han er meget tilfreds med klubbens aktivitet på transfermarkedet denne sommer.

Klubben har hentet de unge spillere Dani Ceballos og Theo Hernandez.

Derudover har de skilt sig af med angriber Alvaro Morata for anden gang. En handel de har tjent ca 500 millioner på til Chelsea.