Form og fitness er to yderst vigtige parametre,, der i denne sæson  i den grad har været i mod den franske Real Madrid manager, Zinedine Zidane.

AF KRISTIAN PARI S

Cristiano Ronaldo og Gareth Bale er forventelig to nøglefigurer for klubbens succes i både ligaen og Champions League. I følge Zidane er det dog endnu vigtigere nu, hvor sæsonens anden halvdel påbegyndes.

 (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Madrid er dog lige nu hele 19 point efter Barcelona, der fører La Liga. Derudover blev de meget ydmygende sendt ud af den spanske pokalturnering Copa del Rey i sidste uge.

Ronaldo har indtil videre ikke spillet så godt og scoret så mange mål som han plejer i denne sæson, men i de seneste to kampe i La Liga, har klubben i alt lavet 11 mål – hvor Ronaldo i begge kampe har været en del af målscorerne.

– Det er det samme som altid, han er altid der, udtalte Zidane om den femdobbelte Ballon d’Or vinder forud for denne weekends kamp mod Levante.

– Vi vil aldrig stoppe med at kræve mere af Cristiano – han er nemlig samlingspunktet for dette hold. For når en kamp er slut vil folk altid sige, at Ronaldo kunne have gjort mere – og den byrde har han ikke altid fortjent at bære.

– Jeg er tilfreds med ham og resten af holdet. Når der svære perioder for et hold som os i en sæson, er man nødt til at være positiv og ikke se tilbage på fortiden.  Jeg ser tilbage på vores sidste kamp mod Valencia, for at se, hvad gjorde der. Det var positivt og jeg tror på en sejr mod Levante i denne weekend – nu kan vi endelig vise, hvad vi kan ordentligt.

 Flere medier har dog kædet både Ronaldo og Bale sammen med et skifte til især Premier League, hvor det er de røde djævle fra Man United, der står klar til at hente begge verdensstjerner måske allerede til sommer.