Manchester United havde kontakt med Zinedine Zidane, før de ansatte Ole Gunnar Solskjær på midlertidig basis. Det mener Sky Sports-eksperten, Richard Keys.

af: Emil Plovgaard

(Photo by Marcos del Mazo / Pacific Press)/PACIFICPRESS_1705.0573/Credit:Del Mazo/Pacific/SIPA/1604111844

Franske Zinedine Zidane fik tilbudt rollen som efterfølger for José Mourinho. Sådan lyder det fra Richard Keys, der er overbevist om, at Ed Woodward og co. var i tæt kontakt med den tidligere Real Madrid-træner, før Solskjær blev ansat på en midlertidig kontrakt.

Tirsdag morgen gav Ed Woodward sparket til José Mourinho, som røg ud af porten efter to og et halvt år hos Manchester United.

Keys mener, at Woodward øjeblikkeligt henvendte sig til den franske træner, men at franskmanden ikke vil overtage holdet midt i en sæson.

– United har også talt med Zidane, skriver Keys på sin blog.

– De gav ham et tilbud denne uge, men Zidane var ikke sikker. Han foretrækker at starte i juli – hvis jobbet stadig kan tilbydes til den tid.

– Jeg vil ikke skyde skylden på Woodward her (for ikke at hente Zidane, red.). Men det ville have været et godt statement at hente en mand, som har vundet Champions League tre gange som træner.

[yop_poll id=6]

Zidane er fortsat i spil – Pochettino er favorit

Zidane opsagde sin post som Real Madrid-træner i slutningen af sidste sæson, efter han førte de spanske giganter frem til den tredje Champions League-titel i træk.

Den øverste ledelse på Old Trafford kan dog stadig henvende sig til den tidligere Real Madrid-træner efter denne sæson. Solskjær er nemlig kun ansat på en midlertidig kontrakt.

Netop Solskjær begynder sin rejse som United-træner med en tur til Cardiff lørdag.

Mens den franske træner er blevet sat i forbindelse med jobbet på Old Trafford, foretrækker ledelsen efter sigende Mauricio Pochettino som træner. Argentineren skulle være villig til at forlade Spurs efter denne sæson til fordel for Manchester United, skriver Daily Star.

[soccer-info id=’2′ type=’table’ /]