Thibaut Courtois har ikke imponeret i sin første sæson hos Real Madrid, og Zinedine Zidane vil efter sigende træffe en stor beslutning angående hans fremtid snarest. Derudover har Real Madrid-træneren ikke villet bekræfte, om Gareth Bale bliver i klubben.

Zinedine Zidane
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Zinedine Zidane har antydet, at Thibaut Courtois kan blive solgt denne sommer, efter han har udtalt, at der ikke er tvivl om målmandsposten i næste sæson.

Courtois blev vraget til Zinedine Zidanes første kamp tilbage i spidsen for klubben imod Celta Vigo. I søndagens sejr mod Huesca var den belgiske målmand også ude, dog på grund af en skade.

I stedet var det Zidanes søn, Luca, som stod i buret i weekendens 3-2-sejr. Den franske træner er dog en kendt beundrer af Keylor Navas, og han var også førstevalget, da Zidane i første omgang var træner for den spanske hovedstadsklub.

Det har ført til flere spekulationer om, at Courtois, som ikke har haft nogen god sæson, kan være fortid, når transfervinduet åbner igen.

Real-træneren satte yderligere benzin til bålet med sine kommentarer på tirsdagens pressemøde.

”Jeg kan forsikre jer om, at næste år vil der ikke være tvivl om målmandspositionen.”

”Det kan jeg fortælle jer allerede nu. Det kommer til at være klart.”

Zidane: “Det taler vi om senere”

Franskmanden kommenterede også på rygterne om både Gareth Bale og Raphaël Varane, som begge er blevet kædet sammen med et skifte væk fra Madrid.

I de seneste par måneder er den tidligere Tottenham-spiller blevet buhet af, af Real Madrids fans.

”At blive buhet af er aldrig godt. Men man bliver nødt til at acceptere det. Spillerne her har personlighed til at håndtere det.”, fortæller Zidane og fortsætter.

”Gareths fremtid? Det taler vi om i slutningen af denne sæson. Vi bliver nødt til at afslutte sæsonen først, og så må vi se, hvad der sker.”

Anderledes stålsat forholder Zidane sig dog over for en mulig Varane-exit.

”Jeg vil gerne have, at han bliver. Jeg ønsker ikke et Madrid uden Varane. Han er også ung. Han ser ud til at have det godt, og han har ikke fortalt mig noget andet. Det er det, der tæller.”

Det ventes, at Zinedine Zidane får mange penge at lege med til sommer. Således skulle Chelseas Eden Hazard være øverst på ønskelisten.