Selvom Real Madrid havde noget nær en fantastisk sæson i sidste sæson, har de ikke helt taget den gode form med ind i den nye. Sidste år blev det til La Liga mesterskabet for første gang i fem år, ligesom de også hentede Champions League trofæet for anden gang på tre år. 

AF KRISTIAN PARIS

Sådanne takter har de desværre ikke helt vist i den nye sæson endnu.
Klubben har godt nok 11 point i seks kampe og ligger nummer fire i den bedste spanske række, men klubben vandt kun knebent 2-1 over Alaves  i går – oprykkerne fra sidste sæson.

Klubben har derudover vundet tre kampe og spillet to uafgjorte og tabt én.

På trods af den ikke så gode form, har manager Zinedine Zidane udtalt, at mener, at holdet kan gøre langt bedre. Det sker efter klubbens kun knebne 2-1 sejr over Alaves i går, lørdag, aften.

Tidligere på ugen var den franske manager også udsat for hård kritik efter mestrene tabte 0-1 til Real Betis i La Liga. Nu var Zidane blot lettet over at komme fra banen med tre point i sin taske, efter nyindkøbet Dani Ceballos gjorde det yderst fremragende i Marcelos fravær.

PALMA DE MALLORCA, SPAIN – AUGUST 29: Cristiano Ronaldo of Real Madrid reacts as he fails to score during the La Liga match between Mallorca and Real Madrid at the ONO Estadio on August 29, 2010 in Palma de Mallorca, Spain. The match ended in a 0-0 draw. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

 – Det var ikke let – dette er ikke en let periode for os. Vi har naturligvis set meget bedre dage, og vi vil komme til at spille meget bedre en det i set indtil nu. Vi opnåëde dog det vi ville, og det, der karakteriserer et godt hold, er at de kan vinde selv på dårlige dage, sluttede den franske manager i sit interview med Marca. com.

 – I dag kunne vi have tabt point. De havde trods alt chancer også. Men det gjorde vi ikke. vi fortjente at vinde, men det her er fodbold, og for os er to mål ikke ret meget med alle de chancer vi producerer.

Ceballos scorede sit første mål sin første plads i startsopstillingen, og det har gjort stort indtryk på Zidane.

  • Jeg er meget glad for spilleren, han er klar til at spille, og har gjort det godt i dag ved at være deltagende i begge mål.