Zlatan Ibrahimovic fortæller at Paul Pogba og ham selv, spiller godt sammen. Zlatan afslører samtidig, at alle historierne ikke skal handle om ham og Paul, men også om Manchester United-holdet.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic, fortæller til Squawka, at Paul Pogba og ham selv, godt kan lide og spille sammen i Manchester Uniteds offensiv.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba, endte begge to ud med et mål, og en assist hver i Uniteds sejr, over Crystal Palace. Manchester United hev en sen sejr hjem, på 1-2 mod Crystal Palace, og det skete efter at Pogba sendte Zlatan godt afsted i dybden, og så bankede Zlatan den i mål.

Zlatan Ibrahimovic udtaler følgende til Squawka:

“Jeg ventede på bolden, og jeg ville holde mig offside, fordi jeg ved at Palace er et defensivt hold. De spillede godt, forsvarede godt, men jeg tog løbet på det rigtige tidspunkt, derefter vidste jeg at bolden kom fra Paul, det var en god bold, så derfor sendte jeg den selvfølgelig også i mål.

Paul og jeg taler meget sammen, både om det vi kan gøre bedre på banen, men også bare sjov og spas. Jeg kan lide og spille med ham, og jeg tror også han kan lide at spille med mig. Men det handler jo ikke kun om mig og Paul, men om hele holdet.”

Læs også: Medie: Serie A-talent rygtes væk