Zlatan er en sjov herre. Og han er omskiftelig. Den svenske verdensstjerne ser ud til at skifte klub igen igen. Læs her, hvem United sælger den store angriber til. 

AF KRISTIAN PARIS

Manchester kan meget vel sige forval deres store svenske angriber  Zlatan Ibrahimovic, der er på vej væk fra Old Trafford 

Ibrahimovi har nemlig ifølge mediet ESPN været et langvarigt transfermne for LA Galaxy fra USA. De var i følge samme medie interesseret i svenskeren før han blev købt af Manchester United sidste sommer. Nu kan dog være på vej til amerikanerne allerede i dette tranfervindue.

. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Den nye sæson i MLS er lige nu ovre og det er off season. Det betyder, at han kan komme til LA Galaxy i opstartsperioden og være en del af truppen i pre-sæsonen.

MEn det der også er interessant er, at Zlatan ikke bliver ikke speciel spiller for Galaxy, eftersom de bliver nødt til at følge reglerne i forhold til løn i den bedste amerikanske fodboldrække.

På trods af disse restriktioner ønsker begge parter dog alligevel at fuldføre handlen allerede her til vinter.

Den 35-årige tidligere landsholdsspiller har tidligere offentlig udtrykt, at han meget vel kunne se sig selv spille i MLS i fremtiden og nu kan det ønske altså blive indfriet.
Han er netop kommet tilbage fra en slem knæ-skade som han pådrog sig tilbage i april sidste år. Siden han første kamp i sæsonen 18 november sidste år har han blot scoret 1 mål i syv kampe for de røde djævle. Til sammenligning lavede han 28 mål for klubben i sidste sæson, og var en stor årsag til, at klubben vandt Europa League, og dermed kunne være en del af Champions League i denne sæson.

 

Han har sagt til LA Galaxy, at han ønsker at spille med nummer 9 på ryggen  -ligesom i United og i hans tidligere klub Juventus og Barcelona.