Manchester United er på kanten til at færdiggøre en handel med Everton, der sender højtprofileret Romelu Lukaku til Old Trafford i en handel, der i hvert fald er over den halve milliard. 

AF KRISTIAN PARIS

Sidste sommer skrev Manchester United under med Paul Pogba i den dyreste handel nogensinde. Og nu kan en storhandel mere være undervejs, eftersom klubben nærmer sig den belgiske angriber Romelu Lukaku.

Flere medier hævder, at det netop er Pogba, der har samme agent som Lukaku (Mino Raiola), der kan afgøre om Lukaku kommer til klubben eller ej. For tror det eller ej, er det to nemlig gode venner i privaten også.
Derfor forlyder det også,at belgieren er mere tilbøjelig til at skifte til de røde djævle fremfor sin tidligere klub Chelsea.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Og hvis han vælger Mourinho og co. vil han ikke blot have en god støtte i form af Pogba, men også af en anden stor stjerne.
Sidste sommer skrev United nemlig også under med verdensstjernen Zlatan Ibrahimovic, der dog tidligere på året løb ind i svær knæskade, hvorofr klubben har valgt ikke at forlænge med angriberen.

Zlatan er dog blevet tilbudt sin genoptræning på Carrington, og måske tilbyder klubben ham en kortvarig kontrakt, når han igen er klar til spille i januar næste år.

Og derfor vil angriberen netop være at finde i klubben. På den måde kan han være der som mentor for den store angriber samtidig med han genoptræner.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Og hvis der er nogen, der ved, hvad en mentor betyder er det Zlatans tidligere holdkammerat Marcus Rashford, der nød godt af svenskerens selskab hele sidste sæson.

“Jeg har aldrig så meget om fodbold, som jeg har lært af ham. For mig er det den mentalitet han bringer med sig. Det er det jeg prøver også at opnå. “