MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 19:  Zlatan Ibrahimovic of Manchester United makes his point during the Premier League match between Manchester United and Southampton at Old Trafford on August 19, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)

MANCHESTER, ENGLAND – AUGUST 19: Zlatan Ibrahimovic of Manchester United makes his point during the Premier League match between Manchester United and Southampton at Old Trafford on August 19, 2016 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Selvom Zlatan Ibrahimovic stadigvæk har et utrolig højt niveau og er et stort aktiv for Manchester United. Så ved han godt, at han er blevet 34 år, og han er træt af, at han ikke har spillet under José Mourinho noget mere.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere udtalt, at José Mourinho var meget vigtig for hans beslutning om at skifte til Manchester United, og han ser ham som en verdensklasse manager.

José Mourinho og Zlatan Ibrahimovic har tidligere arbejdet sammen i sæsonen 2008-2009 i Inter, hvor Zlatan Ibrahimovic efterfølgende blev solgt til FC Barcelona.

Nu fortæller Zlatan Ibrahimovic, at han gerne ville have spillet mere under José Mourinho i karrieren, end det han har gjort.

– José Mourinho er et taktisk geni. Han ved alt om spillet. Jeg fortryder ikke mange ting i løbet af min karriere, men jeg fortryder, at jeg ikke har spillet under ham længere tid, siger Ibrahimovic ifølge Sky Sports.

Zlatan Ibrahimovic kigger også frem mod Manchester-derbyet, som han ser meget frem til at spille i.

– For mig er de store kampe dem, der tænder mig. Det er de kampe, alle taler om, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge Sky Sports.

– Jeg er rigtig godt forberedt, selvsikker og fokuseret, og det ligger der en masse hårdt arbejde bag. Vi er forberedt og klar, og vi venter bare på at komme i gang nu.

Kampen mellem Manchester United og Manchester City fløjtes i gang klokken 13:30 lørdag, og den kan ses på 6’eren, der tæller ned til kampen allerede fra klokken 10:00 om formiddagen.