En af de største legender i moderne fodbold – i hvert i følge ham selv – Zlatan Ibrahimovic offentliggør nu en dato, hvor han vender tilbage til europæisk topfodbold – og måske får en ny kontrakt med Man Utd som han har genoptrænet i. 

AF KRISTIAN PARIS

Zlatan Ibrahimovic har overrasket store dele af fodboldverdenen og hans tidligere klub, Manchester United, med hans hurtige restitution fra den skade han pådrog sig i Premier LEague tilbage i maj måned i sidste sæson.

Han nævner oktober måned som den måned han gør sit comeback i fuld fitness. Altså om bare en måneds tid cirka.

 (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Svenskeren scorede på sensationelt vis hele 28 mål for de røde djævle og Jose Mourinho i sidste sæson, men en forfærdelig knæskade i Maj måned satte en stopper for svenskeren deltagelse i sidste halvdel af sæsonen.

Ifølge the Sun, har den legendariske angriber fortalt sine venner, at han vil være klar til Uniteds rivalopgør med Premier LEague topklubben Spurs den 28.oktober.

Medier slår også fast, at Zlatan har arbejd ultra hårdt på at komme tilbage fra sin skade. Genoptræning har han gennemført på Uniteds træningsanlæg Carrington, selvom svenskeren ikke er på kontrakt i klubben.

Faktisk var det første forventeligt, at Zlatan ville vende tilbage fuld fitness omkring januar i næste måned.

United har officielt bekræftet, at en  ny kortsigtet aftale er blevet diskuteret med angriberen om hans tilbagevenden til United offensiv. Det var ellers forventet, at den nu 35-årige svensker ville gå på pension på grund af skaden, mens hans Instagram siger andet:

“Først og fremmest, tak for al jeres opbakning og kærlighed. Det er ingen nyhed, at jeg blev skadet, og jeg vil derfor ikke være i stand til at spille fodbold i noget tid.