Zlatan Ibrahimovic er 34 år gammel, hvilket er en høj alder for fodboldspillere. Zlatans kontrakt med PSG slutter til sommer, og der er indtil videre ingen forlydender om at Zlatan vil blive solgt i vinterpausen, men til gengæld forventes det ikke at Zlatan forlænger eller bliver forlænget ved sommerpausen.

Til den franske avis L’Equipe fortalte Zlatan, at det var en mulighed at han rykkede videre til Qatar.

“Jeg har et godt forhold til PSG’s præsident Nasser Al-Kelaifi og med Qatar, men på nuværende tidspunkt kan jeg ikke sige noget sikkert. Lad os bare sige at Qatar er en mulighed.”

Zlatan er tidligere blevet forbundet med både den amerikanske liga MLS og Premier League, men nu er Qatars Star League også en mulighed. I øvrigt var det også stedet hvor Michael Laudrup i 2014-15 var træner for Doha holdet Lekhwiya.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 04:  Zlatan Ibrahimovic of Paris Saint-Germain receipt the MVP trophy by president Nasser Al-Khelaifi during the French  Ligue 1 between Paris Saint-Germain and Olympique de Marseille at Parc Des Princes on October 4, 2015 in Paris, France.  (Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Nasser Al-Khelaifi  og Zlatan Ibrahimovic (Photo by Xavier Laine/Getty Images)

I samme interview forklarer Zlatan også, at han på ingen måde er fastlagt på hvad han skal efter PSG, og han nævner også at han heller ikke afviser, at han ender som en træner på et tidspunkt, men at han slet ikke er afklaret.