Zlatan tjener svimlende 3,2 millioner kroner om ugen og det er eftersigende årsag til at den nuværende Atletico Madrid-spiller ikke kan skifte til Manchester United. Klubben kan nemlig ikke opfylde franskmandens lønkrav. 

Af David Paris 

Transfervinduet er snart åbent og det betyder, at klubberne frit kan handle spillere mellem hinanden. Af den grund er rygterne allerede begyndt at svirre i medierne. Mange ting er bare rygter, mens andre har noget sandhed i sig. Læser man avisen The Star i dag vil man finde noget overraskende. Zlatan Ibrahimovics løn er nemlig årsag til at klubben ikke kan have Antonio Griezmann på lønningslisten samtidigt.

Den svenske landsholdsspiller og tidligere Barcelona- og Ajax-spiller tjener nemlig, hvad der svarer til i omegnen af 3,2 millioner kroner, ugentligt. Det er mere end nogen anden spiller i hele Manchester United.

Klubben, med træner Jose Mourinho i spidsen, vil frem mod næste sæson forstærke de offensive kræfter og håber derfor på at kunne hive en kontrakt med Antonio Griezmann i land inden for den nærmeste fremtid. Griezmann spiller i øjeblikket for Atletico Madrid og er en toneangivende fløjspiller på det franske landshold. Der er dog en ting der forhindrer skiftet til Old Trafford. Han vil, for en hver pris, være den bedst betalte spiller hos The Red Devils, som klubben også kaldes og det betyder, at han bliver nødt til at få mere end, hvad Zlatan tjener.

26-årige Griezmanns egentlig krav var en ugeløn på 2,6 millioner kroner, men efter det er kommet frem, at Zlatan tjener omkring 600.000 mere, bliver United altså nødt til at hæve Griezmanns løn, såfremt de ønsker ham i klubben frem mod næsten sæson.