Af Anders Lang Jensen

Julegaver er noget, vi alle kan lide. Gode og dårlige gaver gives der mange steder, og Zlatan Ibrahimovic afslører nu, hvilken gave han gav sin kone. Selvtilliden hos den 35-årige svensker fejler ikke noget. Og så har vi vidst ikke sagt for meget…

STRATFORD, ENGLAND - JANUARY 02: A smiling Zlatan Ibrahimovic of Manchester United during the Premier League match between West Ham United and Manchester United at London Stadium on January 2, 2017 in Stratford, England. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Helena Seger er navnet på den store angribers model-kone, og hun fik et indrammet billede af hvem andre end… Zlatan selvfølgelig! Et billede af svenskeren der jubler efter et scoret mål fra hans egne fødder.

Ibrahimovic har nok ikke de store økonomiske problemer med hensyn til at give julegaver. Men det lignede en sparerunde til denne jul for Zlatan. Hans gave til konen kostede ham ikke en krone. Billedet fik han nemlig af en medarbejder i Manchester United, inden de gik på en kort juleferie.

En kilde i klubben fortæller: ” Ibra fik billedet inden ferien, og sagde, at han ville tage det med hjem og give til sin kone. ”

Mon ikke der har været en lille ekstra gave til konen Helena udover billedet. Svenskeren har i hvert fald en hyrer på £11m i årsløn. Så mon ikke en lille skilling er sat af til en ekstra julegave?