Verdensstjernen Zlatan Ibrahimovic er godt nok skadet i disse dage, men det betyder ikke, at han ikke kommer til at spille fodbold mere. Ifølge hans agent, har den svenske superstjerne nemlig et halvt årti tilbage på topniveau. Dette på trods af, at han allerede er oppe i årene og kan betegnes som ‘gammel’ i den professionelle fodboldverden. 

Af David Paris

Den 36-årige Zlatan Ibrahimovic er lige nu henvist til sidelinjen. Det har han været siden før sommerferien og flere kilder melder om, at vi når ikke får ham at se på en fodboldbane før efter jul. Det er med andre ord en voldsom og alvorlig skade han har pådraget sig. Skaden er i knæet, men det er Zlatans agent ikke bekymret for. Han fortæller nemlig til det engelske medie Goal.com, at Zlatan har 5-6 år tilbage på fodboldbanen.

“Han har så meget tilbage. Jeg tror, minimum fem eller seks år mere. Jeg stopper ham ikke. Jeg sætter ikke en stopper for hans plan. Jeg har nu arbejdet for ham i flere år nu og jeg ved ikke hvor længe jeg kan blive ved. Jeg har kone og børn,” skulle Mino Raiola, der er navnet på agenten, angiveligt have sagt.

 

Ibrahimovic havde en imponerede første sæson for Manchester United sidste sæson og derfor var det et stort tab, der han i slutningen af sidste sæson måtte udgå af en Premier League-kamp
og meddele, at han ikke ville komme tilbage til fodbolden inden for den nærmeste fremtid.

Selvom Zlatans kontrakt med The Red Devils udløb i sommer, tilbød klubben alligevel ham en kontraktforlængelse på ét år. Spørgsmålet er så om Zlatan overhovedet kommer på bane igen og om han kommer til at spille. Den nuværende angriber er nemlig Romelu Lukaku og han scorer mål. Han ligner en udfordrer til topscorer-titlen og så er det ikke sikkert, at træner Jose Mourinho vil lade Zlatan starte inde og dermed henvise Lukaku til bænken.