Alexander Zorniger, den nuværende Brøndby-træner og forhenværende Stuttgart-træner, kunne ikke bruge ham i sin tid.

(Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Siden han blev droppet af Zorniger, er det dog gået rigtig godt for Timo Werner, der i dag bomber mål ind på stribe for RB Leipzig i Bundesligaen.

Den spanske sportsavis, Marca, kan erfare, at den i dag 21-årige tysker er på vej til Real Madrid, der gerne vil købe ham fri af sin kontrakt til januar.

Normalt er fodboldspillere mere bekymret for deres muskler i benene, men hos Timo Werner er det anderledes. Han har nemlig haft problemer med sine ører igennem længere tid, og problemet bliver kun værre i store, lydhøre arenaer. Det skaber bekymring hos Real Madrid, der ellers er på udkig efter en angriber.

Los Blancos er på jagt efter en angriber i det kommende transfervindue i januar måned, og i øjeblikket er RB Leipzig-angriberen på madrilenernes liste over spillere, som man skal holde godt øje med.

Werner er udset som muligt alternativ til Karim Benzema og Cristiano Ronaldo i angrebet.

Tidligere landsholdsspiller: Giv os disse lande i VM-gruppen

Misser han drømmeskiftet?

Werner ramte overskrifterne for et stykke tid siden, da han var nødsaget til at forlade banen på Besiktas’ Vodafone Arena på grund af det høje lydniveau, som skaber stort ubehag i tyskerens ører.

Netop problemer med øret og vejrtrækningsproblem er blevet nævnt som nogle af de største problemer af den tyske klub. På grund af problemet har Werner også haft ørepropper i en række, foruden en masse undersøgelser, som har til formål at afdække, hvad der er galt med Timo Werner.

Med 11 mål i 18 kampe i denne sæson, overvejer Real Madrid forståeligt nok Werner som et muligt alternativ til januar. Men deres bekymringer over tyskerens helbredsproblemer kan komme til at koste den 21-årige angriber et drømmeskifte til Spanien.