Zorniger og Brøndby fik i går en fremragende start på året Superliga. 2-0 sejren ude mod Randers betyder, at Brøndby var de eneste af de tre forhåndsfavoritter, der sejrede. Zorniger er dog ikke helt tilfreds endnu…

Zorniger er ganske vidst meget tilfreds med sin trup, men erkender også, at man har brug for en angriber mere.

RANDERS, DENMARK – AUGUST 13: Alexander Zorniger, head coach of Brondby IF looks on during the Danish Alka Superliga match between Randers FC and Brondby IF at BioNutria Park Randers on August 13, 2017 in Randers, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Efter kampen satte Alexander Zorniger et par ord på den trup, som han har til rådighed lige nu, og tyskeren er ganske tilfreds med sin nuværende trup, men han mener fortsat, at holdet mangler endnu en angriber, og det er endda til trods for, at Brøndby i går startede med Kamil Wilzcek på bænken.

– Jeg er tilfreds, men vi har behov for en mere angriber, og det er, hvad vi mangler, og så er vi nødt til at få Hany (red, Mukhtar) tilbage og måske kunne en mere midtbanespiller også hjælpe os, men generelt er jeg meget tilfreds, siger Alexander Zorniger til Indkast.dk, inden han satte et par ord på, hvilken angriber som Brøndby har behov for.

Skal være ung og hurtig

– Han skal være hurtig, og han skal være ung. Vi er ikke ude efter en 20-årig tidligere international angriber, for det er hvad vi allerede har. Vi er ung gut, som kan sætte de andre spillere under pres. Han skal have tid til at kunne udvikle sig, men han må gerne have spillet på et højt niveau.

Til sidst roser Alexander Zorniger kvaliteten på holdet, som han er meget tilfreds med.

– Det var nemt at se kvaliteten på bænken. Der er en masse kvalitet på holdet, som vi har lige nu, lyder de afsluttende ord fra Alexander Zorniger.

Brøndby havde i går blandt andet Kamil Wilzcek, Jens Martin Gammelby, Kasper Fisker og Björn Kopplin på bænken.