Træneren for den ukrainske topklub, Zorya Luhansk, var i forbindelse med de to holds kommende møde et smut i Manchester, hvor han så nærmere på byen og de omgivelser, som Manchester United befinder sig i.

WIGAN, ENGLAND - JULY 16: Manchester United manager Jose Mourinho looks on during the pre season friendly match between Wigan Athletic and Manchester United at the JJB Stadium on July 16, 2016 in Wigan, England. (Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

WIGAN, ENGLAND – JULY 16: Manchester United manager Jose Mourinho looks on during the pre season friendly match between Wigan Athletic and Manchester United at the JJB Stadium on July 16, 2016 in Wigan, England. (Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Træneren var forbi en række forskellige bydele, og udfaldet var det samme. Han var mildest talt ikke imponeret over Manchester som by. Ikke et syn, som han ville lade sine børn se.

Blandt andet udtalte han til The Guardian, at det var en by omgivet af fulderikker og mænd, der kysser hinanden på gaderne.

Især den sidste del er ikke noget man bifalder i den østeuropæiske del af verdenen.

Her er hvad træner Rafailov fortalte til klubbens egen hjemmeside:

“Vi befandt os kun i Manchester, og jeg må sige, at jeg ikke kan lide byen. Der var meget beskidt. Tæt på hotellet lå hjemløse mennesker og sov på gaden.

Om aftenen gik jeg en tur. En tur væk fra centrum. Til min store forbavselse var der langt værre dér. Her kyssede mænd hinanden på gaden og der var fyldt op med fulde mennesker overalt.”