Kurt Zouma ved ikke hvordan man hos Chelsea, kan erstatte John Terry.

Terry er ikke blevet tilbudt en kontrakt-forlængelse, og han har meldt ud at han stopper karrieren. Den erfarne forsvarsspiller har vist klasse for Chelsea, og Terry kan stadig godt spille på højt niveau.

 

Kurt Zouma fortalte til London Evening Standand:

“Jeg er meget overrasket – jeg vidste det ikke. Nu må vi se hvad John vil lave, jeg mener at John sagtens kan spille et eller to år mere.

Denne følelse minder meget om den, da vi mistede Didier Drogba sidste sommer, Terry har en kæmpe personlighed. Når man mister så vigtige spillere, bliver man nødt til at erstatte dem, men jeg aner ikke hvordan vi skal få Terry erstattet, det vil nok også tage noget tid at finde ud af. Jeg mener han har en masse kampe tilbage i kroppen, han er stadig på top-nivea, Terry har spillet virkelig solidt siden jeg kom til Chelsea i 2014, han kan helt sikkert fortsætte.

Johns præstationer har været solide, i den tid jeg har været her hos Chelsea, har jeg ikke set Terry spille dårligt, og det er sandt. Terry har været en kæmpe støtte for mig, da jeg startede her snakkede han altid med mig, også på banen. John Terry er en legende, og en virkelig god leder. Jeg har lært så meget af ham, og jeg kan ikke sige andet end at jeg er overrasket.”

Kurt Zouma er fast mand hos Chelsea, men spørgsmålet er hvem som så skal være ved Zoumas side. Gary Cahill kunne være en mulighed, hvis ikke Chelsea lejer ham ud.

Læs også: United-fans: “Vi mangler kun én speciel mand”