Hvis det ikke allerede stod skrevet med store bogstaver, så mangler Manchester United i den grad forstærkninger til forsvaret. Og de skal skaffes i det kommende transfervindue.

af: Emil Plovgaard

Kostas Manolas Manchester United
Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Manchester United skal have styr på defensiven, hvis deres drømme om et mesterskab i Premier League i en overskuelig fremtid skal gå i opfyldelse.

I en artikel fra Daily Mail fra sidste måned meldes det dog, at Ed Woodward ikke vil sætte alverden af til forsvarsspillere til sommer. Han vil i stedet prioritere at bruge pengene på midtbanespillere og angribere.

Og det står altså i skærende kontrast til andre klubber i Premier League, som for eksempel Liverpool, der hentede Virgil van Dijk. Han var godt nok også dyr, men han har bevist sit værd siden skiftet i 2018.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea har fundet den perfekte erstatning for Eden Hazard!

Nu forlyder det dog, at Manchester United er klar til at bruge de begrænsede midler på Kostas Manolas fra AS Roma, som man efter sigende kan få rimelig billigt.

Det skriver den italienske journalist, Nicolo Schira, der til daglig arbejder for La Gazzetta dello Sport på Twitter.

Grækeren er efter sigende tilgængelig for den nette sum af 36 millioner euro – altså 269 millioner danske kroner. I dagens transfermarked er det så godt som ingenting.

Den 27-årige græker ville passe nogenlunde fornuftigt ind i Manchester Uniteds midterforsvarer, hvor han formodentlig kommer til at danne makkerpar med svenske Victor Lindelöf.

LÆS OGSÅ: Godt nyt for Manchester United: To profiler vender tilbage mod FC Barcelona