Chelsea har efter sigende udset sig Barcelonas Philippe Coutinho som den perfekte erstatning for Eden Hazard. Manchester United er ikke længere en mulighed for den tidligere Liverpool-brasilianer.

af: Emil Plovgaard

Eden Hazard Chelsea
Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Den tidligere Liverpool-spiller, Philippe Coutinho, bliver rygtet væk fra Camp Nou. Det forventes, at han skifter væk fra klubben i sommerens transfervindue.

Rygterne sker blot 18 måneder efter, at han blev klubbens dyreste spiller nogensinde. Han kostede dengang – i januar 2018 – catalanerne hele 142 millioner pund.

En artikel fra den spanske avis, Sport, hævder, at Chelsea angiveligt ønsker at skrive med den 26-årige midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: UNITED-REKORD: Så mange penge får Solskjær til transfers

Men det er altså kun, hvis klubben ikke bliver ramt af et forbud mod køb af spillere. Eden Hazard bliver også rygtet til Real Madrid, og derfor mangler The Blues en mand, der kan lukke hullet på den offensive midtbane. Her skulle Coutinho passe perfekt ind.

PSG kan også være en mulighed for Barcelona-spilleren. Neymar siges at have opfordret sin landsmand til at skifte til de forsvarende franske mestre.

Et skifte til Old Trafford synes dog usandsynligt. Manchester United-fansene buhede nemlig af spillerne i forbindelse med Barcas 1-0-sejr i sidste uge.

Derudover vil Coutinho ikke skifte til Manchester United, som er en af Liverpools helt store rivaler. Hans overbevisning er måske fornuftig nok, når man tænker på de buh-råb, han fik på sin vej.

Brasilianeren har slet ikke haft succes på Camp Nou. I denne sæson er det blot blevet til 5 mål i 30 La Liga-kampe.

LÆS OGSÅ: TRANSFER-KRIG: City og United kæmper om den samme spiller