Ole Gunnar Solskjær skal i den grad købe ind til Manchester Uniteds spillertrup til sommer. Og det kommer ikke til at blive helt billigt, kan det engelske medie, The Sunday Express, nu afsløre.

af: Emil Plovgaard

Ole Gunnar Solskjær Manchester United
Ole Gunnar Solskjær har vendt op og ned på tingene, siden han overtog posten som midlertidig træner for Manchester United. Foto: Michael Steele/Getty Images

Manchester Uniteds norske manager, Ole Gunnar Solskjær, skal på spillerjagt til sommer. Klubben er nemlig på jagt efter det første mesterskab siden 2013, hvor Sir Alex Ferguson var manager i klubben.

De Røde Djævle har ikke formået at vinde ligaen under trænernavne som David Moyes, Louis van Gaal og José Mourinho i årene efter Fergusons tilbagetræden.

Og Solskjær har allerede lovet sine fans, at Manchester United nok skal få et slagkraftigt hold i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: Barton går amok igen – stoppet af politiet efter kampen

Express skriver, at Solskjær efter alt at dømme kommer til at gå helt amok i sommerens transfervindue.

Og der kommer i hvert fald ikke til at mangle noget. Ed Woodward vil nemlig give ham i omegnen af 200 millioner pund til transfers.

Derudover skriver mediet også, at Manchester United i øjeblikket holder øje med en række spillere, som kan vise sig at blive interessante.

LÆS OGSÅ: Planen klar: Sådan vil United undgå Pogbas Madrid-skifte

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund koster eksempelvis 100 millioner pund på grund af hans fremadstormende sæson i Bundesligaen.

Men Manchester United er muligvis nødsaget til at lægge det beløb på bordet, da klubben mangler en langsigtet erstatning for Alexis Sánchez.

De to unge stortalenter, Callum Hudson-Odoi og Declan Rice, fra henholdsvis Chelsea og West Ham beundres også af den norske United-træner.

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-klub vil tredoble Christian Eriksens løn!

Den tidligere Molde-træner vil forsøge at bringe et britisk twist ind over spillertruppen på Old Trafford – og her passer de to førnævnte spillere helt perfekt.