Den unge højreback Aaron Wan-Bissaka kan blive omdrejningspunktet for en større transfersaga iblandt topklubberne i Premier League.

af: Emil Plovgaard

Aaron Wan-Bissaka
Foto: Marc Atkins/Getty Images

Ræset er sat i gang. Kampen om underskriften hos den unge Aaron Wan-Bissaka er begyndt hos de bedste klubber i Premier League.

Wan-Bissaka er et hedt emne i flere klubber efter en forrygende sæson for Crystal Palace. Den 21-årige har brilleret med solidt spil og et køligt overblik.

De to by-rivaler, Manchester City og Manchester United, har begge udset sig Wan-Bissaka som et emne i sommerens transfervindue. Det skriver den engelske avis, The Mail.

LÆS OGSÅ: Medie: FC Barcelona og Real Madrid jagter japansk Messi

Det var især spillerens præstation for Crystal Palace mod Manchester City på Etihad Stadium i december sidste år, der vakte opsigt hos The Citizens.

Her besejrede Crystal Palace hjemmeholdet med 3-2, blandt andet på et straffespark af Luka Milivojevic. Udeholdet var endda foran med 3-1 i løbet af kampen, men Kevin de Bruyne pyntede lidt på resultatet med en scoring fem minutter før tid.

City får dog ikke nemt ved at hente Wan-Bissaka. Deres ærkerivaler fra Manchester United viser nemlig også interesse for den unge højreback.

LÆS OGSÅ: Arsenals våde drøm: Tottenham-stjerne kan købes billigt

Det skyldes blandt andet, at Antonio Valencia er fortid på Old Trafford til sommer. Det har Ole Gunnar Solskjær bekræftet i et interview. Læs mere her.

Koster 40 millioner pund

Wan-Bissaka forventes at koste i omegnen af 40 millioner pund, og klubbens træner, Roy Hodgson, har antydet, at både han og Wilfried Zaha kan skifte i sommerens transfervindue.

Med fire kampe tilbage af sæsonen er Crystal Palace placeret på en 13. plads. Teoretisk set kan Croydon-klubben stadig rykke ned. Der er dog 11 point ned til Cardiff under nedrykningsstregen.

Aaron Wan-Bissaka er en af seks spillere, som Manchester United går efter til sommer. Se de øvrige fem spillere her.