FC Tokyos 17-årige Takefusa Kubo – også kendt som ’Take’ – er på ønskelisten hos mange europæiske storklubber i den kommende sommers transfervindue.

Takefusa Kubo Japan
Foto: Lukas Schulze/Getty Images

Spaniens to største klubber kan blive involveret i en transferkrig, der omhandler et ubeskrevet blad i topfodboldens verden.

Der er tale om den 17-årige japanske teenager, Takefusa Kubo, der har taget kejserdømmets befolkning med storm.

Kubo forventes at forlade FC Tokyo i slutningen af denne sæson. Han blev den yngste spiller nogensinde i J1 League, da han debuterede i en alder af 15 år.

LÆS OGSÅ: Mohamed Salah løfter sløret: Det vil jeg gerne opnå med Liverpool

En række af Europas største klubber håber på at kunne få lov til at skrive under med Kubo, der primært fungerer som offensiv midtbanespiller.

Kubo kan nemlig få lov til at rejse til udenlandsk fodbold, da han fylder 18 år til sommer.

I Japan har han fået øgenavnet ’den japanske Messi’, og måske kan Tokyo-spilleren snart få lov til at spille sammen med den rigtige Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Ekspert om City-spiller: Han bør blive årets spiller i Premier League

Ifølge den spanske avis, Marca, så er både FC Barcelona og Real Madrid interesseret i spilleren, der også kendes som Take.

Den franske storklub, Paris Saint-Germain, menes også at have kig på den 17-årige japaner.

FC Barcelona har førhen været rodet ud i problemer med netop Kubo. Catalanerne skrev med ham som 10-årig i 2011. Hans sag var en af mange, der førte til, at klubben i 2015 fik en transferkarantæne, udstedt af FIFA.

LÆS OGSÅ: UNITED-REKORD: Så mange penge får Solskjær til transfers