Det kommer som en stor overraskelse, at også The Gunners nu er med i jagten om at købe rivalerne fra Tottenhams Toby Alderweireld.

Toby Alderweireld Tottenham
Foto: Julian Finney/Getty Images

af: Emil Plovgaard

Tottenham-stjernen Toby Alderweireld kan være på vej væk fra klubben til sommer – han bør dog måske ikke engang flytte til en anden by.

Rivalerne fra Arsenal er nemlig også med i kampen om den belgiske forsvarsspillers underskrift. Midtstopperen kan hentes for blot 25 millioner pund.

En klausul i den 30-årige belgiers kontrakt betyder, at Alderweireld vil være tilgængelig for andre klubber for mindre end hans transferværdi. Det på trods af, at Spurs udløste en klausul, der holder belgieren i klubben frem til 2020.

LÆS OGSÅ: UNITED-REKORD: Så mange penge får Solskjær til transfers

Med Arsenals kvalifikation til Champions League-fodbold i næste sæson på plads, skriver den engelske avis, The Sun, at Gunners-bossen, Unai Emery, får et beløb på kun 40 millioner pund til fri leg i sommerens transfervindue.

Det lille transferbudget betyder, at Arsenal allerede nu kigger efter billige forstærkninger til truppen. Og her har Tottenhams Toby Alderweireld altså fanget deres interesse.

Arsenal får dog hård kamp til stregen, hvis man skal tro flere engelske medier. Således er også Manchester United, Chelsea og Manchester City blevet sat i forbindelse med Alderweireld.

Alderweireld kom til Tottenham fra Atlético Madrid i sommeren 2015. Spurs gav dengang i omegnen af 12 millioner pund for den belgiske forsvarsspiller.

LÆS OGSÅ: TRANSFER-REKORD: Tottenham skriver med angriber til sommer – Pris: £43,5 millioner