Det er atter den tid på året. På fredag går det løs, når FIFA 19 officielt kan købes diverse steder. Som med ethvert andet FIFA-spil, er der også i år nogle fundamentale ændringer til spillets facetter.

Den 28. september rammer FIFA 19 kioskerne rundt om i landet, og det er der som sådan ikke noget nyt i. FIFA-spillene udgives altid i slutningen af september, og sådan er det også i år. Men der er en række ting, som er ændret i dette års version af FIFA. Vi har samlet de vigtigste i denne artikel.

Her er seks nye features, som rent faktisk gør en forskel for spiloplevelsen i FIFA 19.

1: Gennemgribende ændringer i kick off mode

Når det kommer til kick off møde, har denne del af spillet virkelig fået en makeover. For eksempel kan nu spille med handicaps. Det vil sige, at du kan justere AI’ens (computerens) sværhedsgrad, og sågar også stillingen fra starten af kampen.

Derudover ankommer de såkaldte ‘House Rules’ også til FIFA 19. Disse nye “husregler” kan dramatisk sætte et twist på den normale kick off mode. For eksempel kan man vælge ‘Long Range’ og herefter vil alle mål scoret uden for feltet tælle som to mål. Såfremt du tilvælger ‘Headers & Volley’, er det kun hovedstød og flugtere, der tæller som gyldige scoringer. ‘First To’ – først til… – handler banalt set om, hvem der først scorer x antal mål. ‘No Rules’ er, som du nok allerede har gættet, en spiltype, hvor der ingen regler er. Akkurat som i serie 5.

2: Survival mode – kampen for overlevelse

Kort sagt går survival mode ud på, at hver gang du scorer et mål, bliver en af dine spillere smidt væk fra banen. I starten er det hele fis og ballade, men det viser sig hurtigt at være et taktisk spil. Vil du score tidligt eller sent i kampen?

Det er noget, man må gøre op med sig selv. Det handler også om, om man bedst kan lide at angribe eller at skulle forsvare sit mål.

Real Madrid har fundet Ronaldos erstatning!

3: En mere robust defensiv og præcise tacklinger

En af de mest synlige ændringer i dette års FIFA, er den fysiske måde af spillet.

Hvor man i FIFA 18 ofte kom for sent, når man ville tackle en modstander, så er der en noget hårdere spillemåde i FIFA 19.

Kollisioner med modstanderen gør, at det defensive aspekt af spillet føles langt mere robust end førhen.

4: Nu kan du se bizarre statistikker om dit spil

FIFA har nu gjort det muligt at skabe profiler, som man kan spille med i kick off mode. Hver profil indsamler en absurd mængde statistik vedrørende dit spil. For eksempel giver spillet dig nu bevidsthed om, hvilken side af nettet, du oftest scorer dine mål i.

Derudover sammenligner FIFA nu også statistikker med enhver anden profil, som er registreret på din konsol.

Dermed er det nemt og overskueligt at se, hvem af dig og dine venner, som er den bedste
til FIFA.

Skal du have FIFA 19?