Lyngby Boldklub, der i øjeblikket huser en tilværelse i 1. division, er en klub, som altid har været kendt for at opforstre unge spillere i stimevis. Nu har de gjort det igen. Solgt en ung spiller til udlandet.

Sebastian Kristensen Lyngby
Foto: lyngby-boldklub.dk

Lyngby Boldklub kan bare det der med unge spillere. Nu kører De Kongeblå igen med klatten, da klubben har solgt U17-spilleren, Sebastian Kristensen, til Everton fra Premier League. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

”Everton har fulgt Sebastian tæt, haft ham til prøvetræning og har hele vejen igennem vist format og vilje i forhold til at få tingene til at gå op,” fortæller den administrerende direktør i klubben, Birger Jørgensen.

Sebastian Kristensen kommer til at indgå i klubbens ungdomsafdeling, Everton U23.

LÆS OGSÅ: Wolves vil bruge sine forbindelser: Henter utilfreds portugiser i Liverpool

”Hos os har talenterne – historisk og i nutiden – en særlig plads, og derfor er vi ekstra glade, når vores akademi får den anerkendelse at andre klubber henvender sig.”

Det er ikke det første, store salg af en ung spiller, Lyngby begår. Tidligere har spillere som Yussuf Poulsen også blomstret i den traditionsrige klub. I dag spiller angriberen for RB Leipzig i Bundesligaen.

Sebastian Kristensen skifter til Everton den 1. juli i år.