Rafael Camacho er yderst utilfreds med tilværelsen hos Liverpool, og derfor vil Wolverhampton Wanderers nu lokke ham væk fra Anfield.

af: Emil Plovgaard

Rafael Camacho Liverpool
Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Rafael Camacho har formentlig spillet sin sidste sæson hos Liverpool. Efter flere sæsoner uden fast spilletid, er han efter sigende træt af tilværelsen. Derfor søger han nye græsgange. Og dem kan Wolves tilbyde.

Wolves vil bruge sine portugisiske forbindelser til at færdiggøre købet af Rafael Camacho. Det skriver den portugisiske avis, O Jogo.

Den 18-årige kantspiller er ikke tilfreds med antallet af spilminutter hos Liverpool, og forleden kritiserede han trænerne hos The Reds på Instagram. Derfor er hans karriere i klubben på vej mod sin ende.

I et opslag på Instagram, skrev han: ”Jeg ved ikke, hvis idé det er, men jeg vil bevise, at de tager fejl af mine evner.”

”Jeg skal ikke spille højre back. Jeg er en angriber, som scorer mål. Det er en del af mit DNA. Jeg var glad for, at jeg kunne score tre mål og hjælpe holdet mod sejr mod Leicester i dag.”

Camacho har scoret 12 mål og lavede 8 assists i 21 Premier League 2- og UEFA Youth League-kampe i denne sæson. Han er dermed ikke helt ueffen foran målet, selvom hans position muligvis påstår noget andet.

I vinter var der ellers snak om, at han skulle lejes ud til sin tidligere klub, Sporting, men et skifte blev aldrig til noget.

Nu er det så Wolves, der prøver at få spilleren på kontrakt. I denne sæson har den unge Camacho kun optrådt to gange for The Reds – og en af disse kampe kom imod netop Wolves, da Liverpool tabte i FA Cuppen.

LÆS OGSÅ: Souness: Disse kampe bliver afgørende for Liverpool og Manchester City ift. guldkampen i Premier League