Den i dag 34-årige Owen Hargreaves har fornyligt fortalt, at han i sin tid i Manchester United fra 2007 til 2011, blev behandlet som en marsvin i et bur. Et af de der marsvin, som løber rundt og spiser sin egen afføring, og altså ikke dem, der svømmer rundt i havet og forveksles med delfiner. Her på fodboldspilleren.dk kunne vi ikke lade være med at forestille os engelske Hargreaves i et bur, liggendene i hø og halm, mens han fodres af Sir Alex Ferguson med en agurk.

Men hvilke spillere minder egentlig om vores kære venner fra dyreriget?

Her får du 10 bud.

Alle billeder er fra talksport.com 

suarez

Vi ved, at Luis Suarez er rimelig god til at spille fodbold. Vi ved også, at lamaen på billedet herover er udmærket til at spytte. Men kan Suarez også spytte og lamaen spille fodbold? Det skulle man tro, siden de minder så meget om hinanden udseendemæssigt.

bale

Bale er et levende bevis på, at mennesket stammer fra aberne. Mere behøves der ikke siges. Kig blot på manden og du er ikke tvivl om, at waliseren var en abe i et tidligere liv.

gomes

Nogen vil sige, at dovendyret bevæger sig hurtigere end Heurelho Gomes. Haters gonna hate. Lovers gonna love. Ikke desto mindre har Gomes karrieremæssig succes med Watford. Men hvad har dovendyret så? Intet stress, er svaret.

Brug piletasterne herunder til at komme videre til næste side