Du kender sikkert udtrykket “Du er vidst ikke den skarpeste kniv i skuffen” eller “Du er vidst ikke den hurtigste knallert på molen”, det er to velkendte metaforer som billedligt beskriver at man ikke er så smart. Det samme siges om nogle af de folk der befinder sig i fodboldverdenen, og fodboldverdenen er da heller ikke kendt for at avle genier, til gengæld er fodboldverdenen ofte god for et godt grin.

Fodboldspilleren har i denne artikel samlet 10 forunderlige citater fra folk i og omkring fodboldverdenen, citater som muligvis havde været bedre usagte…

 

MELBOURNE, AUSTRALIA - JULY 18: AS Roma captain Francesco Totti during the international friendly match between Real Madrid and AS Roma at Melbourne Cricket Ground on July 18, 2015 in Melbourne, Australia. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

Manden på billedet er beundret, elsket og kendt for sit spil og loyalitet over for den italienske storklub Roma, men han er også kendt for ikke at være den skarpeste kniv i skuffen. Francesco Totti har det med at snakke før han tænker, og det er endt med nogle knap så intelligente udtalelser. Et glimrende eksempel på dette er nedenstående.

“Jeg beklager, men jeg taler altså ikke engelsk.” – Francesco Totti, da en journalist sagde “Carpe Diem” til ham.

 

LONDON, ENGLAND - JUNE 17: New Millwall FC manager Steve Lomas poses for a photo with a Millwall scarf after the Millwall FC Press Conference at The Den on June 17, 2013 in London, England. (Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)

Steve Lomas er tidligere fodboldspiller og manager for den engelske klub Millwall. I sin 19 år lange karriere nåede han bl.a. at spille for Manchester City, West Ham United, Queens Park Rangers og Gillingham. Nordireren Lomas er dog kendt for mere end sin karriere. Under et interview efter en landsholdskamp dummede Lomas sig med et citat som nok aldrig vil blive glemt.

“Tyskland er et meget vanskeligt hold at spille imod. I dag havde de 11 landsholdsspillere på banen.” – Steve Lomas

Det er sådan en man hører for resten af livet.