Når den nye FIFA-spil udkommer i september hvert år, er det altid spændende at se, hvilken tot ens yndlingsspiller har fået. Nogle gange synes man at tallet er for lavt, og andre gange undrer man sig over, hvordan spillere lige pludselig har fået en så høj tot.

EA Sports indrømmer dog, at de nogle gange laver fejl. De største 10 af slagsen, har mediet sportskeeda.com fundet, og dem bringer vi dig nu.

10 – Bastian Schweinsteiger

bastian

Bastian Schweinsteiger er en af Tysklands aller bedste midtbanespillere og er allerede nu en legende blandt de tyske fans. Netop har den grund har EA Sports måske overvurderet den tyske midtbanegeneral, der kan prale af 86 i tot. Det er dog alt for højt, af en spiller på 31 år, der ikke en gang spiller fast i Manchester United.

 

9 – Branislav Ivanovic

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 03: Branislav Ivanovic of Chelsea reacts during the Barclays Premier League match between Chelsea and Southampton at Stamford Bridge on October 3, 2015 in London, United Kingdom. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Sidste par år har serbiske Branislav Ivanovic været en af Chelseas bedste mænd. Han er dog faldet gevaldigt i niveau sammen med resten af London-holdet og det har EA Sports ikke helt reageret på. Højrebacken har totten 80, men med alderen og de svingende præstationer, er han simpelthen nødt til at få et lavere tal næste gang.

 

8 – Leighton Baines

LIVERPOOL, ENGLAND - AUGUST 02: Leighton Baines of Everton in action during the Duncan Ferguson Testimonial match between Everton and Villarreal at Goodison Park on August 2, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Sidste sæson var Leighton Baines mest skuffende. Han formåede ikke at præstere på banen og det har nu ødelagt venstre-backens ellers gode ry. For år tilbage var han uhyre tæt på et skifte til Manchester United, men det gik i vasken og niveauet har kun været faldende siden. Han er vurderet 83, det er dog alt alt for højt sat.

 

7 – Phil Jones

LIVERPOOL, ENGLAND - OCTOBER 17: Phil Jones of Manchester United tries to stop bleeding form his nose during the Barclays Premier League match between Everton and Manchester United at Goodison Park on October 17, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Siden ankomsten til Old Trafford i 2011, har Phil Jones oplevet noget af en rutschetur. Fra fast mand til tribuneplads. Ikke desto mindre har den engelske forsvarsspiller ikke opfyldt det potentiale mange eksperter havde til ham, og måske, har hans FIFA-rangering båret præg af for høje forventninger. Hans spil på banen passer i hvert fald ikke til hans tot på 80.

 

Se de næste tre på næste side. Brug pilene til at bladre