Den amerikanske fodboldliga i rivende udvikling. Flere unge og talentfulde spillere dukker op og niveauet er bestemt ikke lavt. Caughtoffside.com har i den forbindelse valgt at samle 11 nuværende MLS-stjerner på en liste, der forklarer, hvorfor de snart kommer til Europa og specielt Premier League.

Adam Kwarasey fra Portland Timbers til Chelsea 

adam

Adam Kwarasey er bestemt et godt bud på en ny målmand i Premier League, der kan blive rigtig god. Ghanesiske Kwarasey er lige rundet 27 somre og har indtil videre 13 clean sheets i MLS. Som bonus, er han en af de bedste målmænd i ligaen til at redde straffespark. Pas på Begovic og Courtois.

 

 

 

 

Andrea Pirlo fra NYC FC til Arsenal

Andrea Pirlo of Juventus FC during the UEFA Champions League final match between Barcelona and Juventus on June 6, 2015 at the Olympic stadium in Berlin, Germany.(Photo by VI Images via Getty Images)

Efter en lang karriere i storklubberne i Serie A, flyttede midtbanegeneralen Andrea Pirlo denne sommer til USA, for at spille for NYC, også kaldet New York City. Men måske vender italieneren snart hjem til Europa. Arsenal er i hvert fald interesseret grundet skader og svingende præstationer på midtbanen.

 

Bradley Wright-Phillips fra New York Red Bulls til Liverpool 

Bradley_Wright_Phillips_nyrb

27 mål i 34 kampe i 2014, for en anden new yorker-klub, nemlig New York Red Bulls, er hvad den engelske angriber Bradley Wright-Phillips har præsteret. Dette gav ham topscorertitlen og rekorden for flest mål i en sæson i MLS. Den 30-årige kunne være et godt supplement til Liverpools angreb, specielt hvis Benteke bliver skadet igen.