QUERETARO, MEXICO - OCTOBER 1: Ronaldinho (L) of Queretaro and Carlos Pena (R) of Leon vies for the ball during the match between Queretaro and Leon as part of the Bancomer League Apertura 2014 tournament, held at the Corregidora stadium on October 3, 2014 in Queretaro, Queretaro, Mexico. (Photo by Edgar Quintana/LatinContent/Getty Images)

(Photo by Edgar Quintana/LatinContent/Getty Images)

Den 21. marts 1980 Porto Alegre i Brasilien blev en legende født, og i årene 2001-2008 fortryllede han os alle med sine eminente evner på grønsværen. Tiderne skifter dog og manden med det altid smilende ansigt, er i dag 35 år og har siden september i år stået uden kontrakt. Hviletiden ser dog ud til at lakke mod enden for den tidligere Barcelona-spiller, for ifølge Ticinoonline skal vedkommende være på vej til Schweiz.

Ronaldinho fortryllede i 00’erne verden med sine fantastiske finter, sine geniale afleveringer og massevis af mål. I dag er han 35 år og klubløs, da hans kontrakt med brasilianske Fluminense blev opsagt september i år. På trods af dette ser et muligt comeback ud til at være lige på trapperne for den karismatiske brasilianer.

Klubben der har udvist interesse for den aldrende brasilianer er F.C Sion som til dagligt spiller i den sweitziske liga. F.C Sion deltager pt. i 3 turneringer og er derfor interesseret i både at beholde nuværende, men også tilføje flere kræfter, hvilket muligvis har øget interessen for den tidligere verdensstjerne.

“Vi er stadig med i 3 konkurrencer, så der vil helt klart ske noget på transfermarkedet. Vi vil prøve at holde på vores spillere, og muligvis tilføje 2-3 nye spillere.” Udtaler Sions præsident Marco Degenarro ifølge Ticinoonline og tilføjer følgende:

“Ronaldinho er helt sikkert en interessant mulighed, og vi vil prøve at hente ham hertil i starten af det nye år.”

Ronaldinho vil dog ikke være den første fra familien der ender i F.C Sion. Storebror Roberto Assis har nemlig spillet for schweitzerne i to omgange hvor det blev til 107 kampe og 29 mål.

Læs også: Chelseas “specielle efterår” – Mourinhos fald