LEICESTER, ENGLAND - DECEMBER 14: Jose Mourinho of Chelsea at King Power Stadium ahead of the Barclays Premier League match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium on December 14th , 2015 in Leicester, United Kingdom. (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

José Mourinho fotograferet på King Power Stadium inden opgøret mod Leicester City. Leicester, England. (Foto Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images).

Det er nu en kendsgerning. José Mourinho er fyret og fortid i Chelsea. Den russiske ejer, Roman Abramovich har endnu en engang sparket en træner ud af døren. Han har formentlig nået det punkt, hvor han ikke længere blot har kunnet se til fra sidelinjen, mens den negative spiral bare er fortsat.

I fodboldens verden kan tingene vende meget hurtigt. I sidste sæson, var Chelsea et af verdens absolut bedste mandskaber og de havde i manges øjne allerede vundet Premier League efter 10 runder. Sådan er det dog ikke gået i denne sæson, og det har nu kostet José Mourinho jobbet.

Den vilde nedtur – Hvad skete der?

Spørgsmålet alle stiller er naturligvis – Hvad skete der egentlig og hvordan kunne det nogensinde gå så galt for et hold og en træner, der var så suveræne i sidste sæson. Vi har taget et kig på José Mourinhos sæson og nogle af de vigtigste punkter i hans gigantiske nedtur.

Gå videre til næste side for at starte tidslinjen