Chelsea får igen oprejsning – Costa balladen – 19. september

Mourinho-Wenger_3059741k

Den 19. september var dagen, hvor Chelsea så endnu engang skulle forsøge at rejse sig efter det skuffende resultat mod Crystal Palace. De skulle møde Arsenal, som man altså tidligere havde tabt til.

Chelsea vandt kampen 2-0, men det endte med at Diego Costa trak alle overskrifterne. Han lavede endnu engang ballade, hvor han bl.a. slog Laurent Koscielny to gange. Det betød senere, at han fik en karantæne på 3 spilledage.

Chelsea var altså igen oven på med hensyn til spillet og resultaterne, men det blev endnu engang en af deres spillere, der trak alle de negative overskrifter.

 

Eva Carneiro forlader sit job hos Chelsea – 22. september

Den 22. september blev dagen, hvor Eva Carneiro fik nok. Hun forlod sit job hos Chelsea efter en måneds spekulationer i medierne. Det hele startede i kampen mod Swansea og senere var der så også rygter om, at Mourinho havde udtalt sig sexistisk om hende.

LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 27: Andre Schurrle of Chelsea receives treatment from Chelsea physio Eva Carneiro during the Barclays Premier League match between Liverpool and Chelsea at Anfield on April 27, 2014 in Liverpool, England. (Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

Eva Carneiro  (Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

Endnu en meget negativ overskrift, som lagde yderligere pres på Mourinho og Chelsea og fik de fleste til at glemme alt om det gode resultat mod Arsenal.

 

GettyImages-500940758

Chelsea taber til både FC Porto og Southampton – 29. september & 3. oktober

Over 5 dage taber Chelsea to kampe. Den første er udekampen i Champions League, hvor man taber til Mourinhos gamle klub, FC Porto. Et bittert nederlag særligt fordi Chelsea blev snydt for et straffe til sidst i kampen.

Den 3. oktober skete det så igen. Man mødte hjemme Southampton der lignende et hold, som var mere end klar til at udnytte at det ikke kørte for Chelsea. Southampton vandt kampen 1-3 på trods af, at Chelsea var kommet foran 1-0 i kampen. Den defensive organisation faldt endnu engang fra hinanden og presset på Mourinho steg igen.

Det mest bemærkelsesværdige var dog Mourinhos 7 minutter lange “monolog” efter kampen. Her snakkede han løs om, hvordan dommerne aldrig turde at dømme noget til Chelsea, fordi de var mestre. Han brugte også de 7 minutter på at fastlå, at hvis Chelsea ville af med ham, så måtte de jo bare fyre ham. Han lignede for alvor en mand, der var ved at miste grebet.