Sponsoreret indlæg

Der er ikke nogen tvivl om, at fodbold er en sjov form for motion. Men eftersom man ikke kan spille fodbold døgnet rundt, er det godt, at der også findes nogle andre sjove, sportslige aktiviteter. Nogle af dem er måske endda sjovere, end du tror…

Kan du heller ikke få nok af at bevæge dig og bruge kroppen? Så er der heldigvis et stort arsenal af sportsgrene og aktive ting og sager, du kan tage dig til. Fodbold er selvfølgelig én af dem, men det er langtfra den eneste. Her er 3 idéer til, hvordan du kan få motion, når fodbolden skal have en pause.

1. Kom rundt om alle musklerne med svømning

Svømning er en fantastisk sportsgren af mange forskellige grunde. Ikke mindst er sporten kendt for at styrke hele kroppen og dens muskler. Derfor er det også et helt oplagt valg af aktivitet, hvis du gerne vil i form. Desuden er det også ganske skånsomt at svømme i forhold til for eksempel at løbe, hvor man nemt kan komme til at udsætte kroppen for hårde stød.

Det kan være sjovt at svømme, fordi man befinder sig i et andet element end vanligt. Der er noget særligt ved at sænke sig ned i det turkisblå vand i svømmehallen, i byens velbesøgte havnebade og ikke mindst i det brusende hav. Vinterbadning er selvfølgelig også en mulighed.

2. Gå dig skånsomt i god form

Svømning er som nævnt en skånsom motionsform, men det er ikke den eneste. Gåture er også en meget mild måde at få motion på, og her kan de fleste være med. Det er en god aktivitet, hvis man skal i gang med at træne efter en inaktiv periode.

For at gøre gåturen sjov kan du tage musik, podcast eller lydbog i ørerne. Det hjælper også gevaldigt at gå et smukt sted, og kan du gå i naturen, bliver gåturen endnu sundere. En helt tredje mulighed er at invitere nogen med på turen, så I kan få en god snak.

3. “Lagengymnastik” er også motion

Motion kan skam også være sjovt – især hvis den foregår på lagnerne! Det er altså ikke for sjov, at man kalder aktiviteter i soveværelset for “lagengymnastik”. Der er nemlig rigtig meget motion at få her, og samtidig kan det være en nydelsesfuld og god oplevelse. Det forbrænder både kalorier og udskiller lykkestoffer, så humøret kommer i topform.

Uanset om du har en partner eller ej, kan du sagtens dyrke “lagengymnastik”. Det kan man nemlig også gøre alene. Ellers har du masser af muligheder for at møde nogen via én af de måde datingsider og apps, der findes i dag. En thai massage Amager kan også være en mulighed.