Manchester United er blevet advaret, den kommende Bayern træner ønsker at få hentet Matteo Darmian til klubben.

Den 26-årige højreback er lige kommet fra Torino i sommers, men man spekulere på om Darmian allerede er på vej væk igen, efter nogle middelmådige præstationer.

Mange kan forestille sig at Matteo Darmian har haft en svær tid i Manchester. Italieneren blev hente med forhåbninger på at kæmpe med om mesterskabet, men det har været det modsatte som United har vist denne sæson. Darmian har været i spil 15 gange i Premier League, og fire andre gange i Champions League, men har endnu ikke gjort sig bemærket.

Carlo Ancelotti er valgt til at overtage i Bayern München efter Pep Guardiola har meldt ud at han stopper som træner i München efter denne sæson. Guardiola bliver sat i forbindelse med Chelsea, Manchester City og Manchester United. Manchester City er dog det hold som har gjort det største arbejde for at få Guardiola til klubben.

Darmian har haft en svær start hos Manchester United.

Darmian har haft en svær start hos Manchester United.

Matteo Darmians markedspris er 11.000.000 kroner. Darmian startede den professionelle karriere hos AC Milan i 2009, Darmian blev hurtigt udlejet til Padova fra den tredjebedste italienske række. Matteo kom tilbage til Milan og blev købt af Palerme for 6.000.000, Darmian spillede hos Palermo i nogle år. Palermo solgte Darmian til Torino i 2012 for 13.000.000 og blev så købt af Manchester United i 2015 for 134.000.000

Læs også: Guardiola ønsker at træne i England: