Når man er tosset med fodbold, smitter det ofte også af på andre sportsgrene og spilleformer. Særligt når man er konkurrencemindet, og har et drive efter at have noget på spil, er det en fantastisk følelse bagefter at vinde stort.

Derfor er online spil en fantastisk måde at få opfyldt alle ovenstående kriterier på, og faktisk kan det være en stor fordel at kaste sig ud i det, hvis du allerede spiller fodbold.

Med online spil kan du nemt få stillet sin konkurrencelyst og samtidig kan der være rigtig mange penge at have, hvis du netop udnytter dine kvalifikationer og evner fra fodboldens verden.

De 4 bedste grunde

Vi har derfor lavet en artikel, hvor vi afslører de 4 bedste grunde til, hvorfor man som fodboldspiller nemt kan blive god til poker.

 

  • Du har en sportslig konkurrencemind

Når fodboldspillet først går i gang, er det vigtigt at holde hovedet koldt og overblikket stort. De samme egenskaber kan du med rette bruge i poker, hvor du skal bevare dit overblik, når du spiller.

 

  • Du er vant til at holde øjnene på bolden

Fokus og koncentration er vigtige egenskaber, både såvel i fodbold som i poker. Mister du fokus i poker, det er altså mere held end forstand, hvis du skal vinde.

Derfor kan du bruge dit fokus fra fodbolden til at besvare det, når du kaster dig ud i at spille poker.

 

  • Du kender betydningen af den rette taktik

Taktik, taktik, taktik – Taktik har en altafgørende betydning inden for både fodbold og poker. Taktik kan også anskues som fundamentet i et hus, og spillet kan derfor nemt falde til jorden, hvis ikke taktikken sidder lige i skabet.

 

  • Du er vant til at bruge dine følelser kontrolleret

Sport er lig med passion, og uden passion kommer man ikke langt inden for sportens verden, uanset om vi taler fodbold, håndbold, tennis eller poker.

Du kender nok også til udtrykket ”pokerface”, som ikke er blevet kendt uden en grund.

 

Hvor er det bedste sted at starte med at spille poker?

Nu du kender de rette grunde til, hvorfor du som fodboldspiller besidder et stort potentiale til, er det bare med at kaste dig ud i det. Et oplagt sted at starte med at spille poker er J88 poker, som er en billig sted at starte for at vinde mange penge – Her er en masse rabatkoder og tilbud at hente i skrivende stund, som f.eks. 35 % i Rakeback hos J88 Poker.

 

Vil du have flere gode råd og få endnu større chancer for at vinde, kan du læse ti andre gode råd her.

Det bedste råd til en fodboldspiller der står til at sparke sig ud i den online poker verden er blot at komme i gang og prøve sig frem. Gør dig selv god og brug de egenskaber, du allerede har fra fodboldverdenen. Og husk ligesom i fodbold altid at tro på dig selv, når du kaster dig ud i den online poker verden.