At spille 100 kampe for en klub i Premier League er ikke mere en stor præstation. Faktisk har 928 spillere gjort det siden Premier League start i 1992. Men at gøre det selvsamme for tre forskellige klubber i løbet af sin karriere en bedrift af de helt store. Faktisk har kun fire spiller gjort det. Og det dem du får her. God læselyst og god fornøjelse.

Gary Speed (Newcastle, Leeds, Bolton)

Den tidligere walisiske landstræner havde en gloværdig karriere som aktiv fodboldspiller. Han optrådte med mange kampe for både Newcastle United, Leeds United og Bolton Wanderers. Fordelt på 22 år spillede han mere end 100 kampe for disse tre mandskaber. Ydermere ligger han nummer fem på listen om de spillere, der har flest kampe overhovedet i Premier League. Han spillede nemlig også en del kampe for blandt andet Everton og Sheffield United. Og uanset hvilken trøje han trak over hovedet var han altid umådelig populær. Imponerende statistik for Gary Speed, der i sin karriere var midtbanespiller og anfører for det walisiske landshold.

Rory Delap (Derby, Southampton, Stoke)

Hvis man i nyere tid har spillet computerspillet FIFA, så ved man også hvad Rory Delaps specielle evner på en fodboldbane er. Han er kendt for sin abnorm lange indkast og de blev specielt udnyttet, da han spillede under Tony Pulis i Stoke City i slutningen af 00’erne. Stoke City spillede på lange bolde med angribere som Peter Crouch og her var Delalps indkast et dødbringende våben. For Stoke City spillede han over 100 kampe på midtbanen eller på højreback.

Men for Derby County og Southampton inden sin tid i Stoke City, nåede han også at få 100  kampe på cv’et. Siden han lagde støvlerne på hylden har den irske fodboldspiller skrevet under på en aftale med Stoke City, der gør ham til en del af trænerstaben.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side – og læse om de sidste to spillere, der også har over 100 kampe for tre forskellige klubber i Premier League.