3. Joe Willock

Joe Willock er den yngste af de tre Willock-brødre, der alle har spillet i Arsenal. Chris og Matty Willock er henholdvis et år og tre år ældre end deres lillebror Joe Willock og spiller i dag i Manchester United og Benfica. Joe er dog stadig en Gunners og det kan meget vel være at vi kommer til at se meget mere til ham på Emirates Stadium.

Den kun 18-årige midtbanespiller har allerede, ligesom Nketiah fået sin debut og flere gange optrådt for London-klubben. Han spillede blandt andet to Europa League-kampe i sidste sæson og to hele Premier League-kampe. I pre-season har han været en vigtig mand for træner Emery, der i gang med at finde ud af, hvilke unge spiller, han skal give chancen i efteråret.

I de Premier League-kampe som Willock har spillet, har han været den spiller, der har lavet flest tacklinger af alle Arsenal-spillerne og han har også været blandt de spillere, der har løbet mest. Selvom han beskedne højde på 175 cm, så beskytter han bolden fornemt og formår ofte at skille sig af med den fornuftigt og uden at modstanderne får fat i den. Han kan meget vel blive Emerys joker på midtbanen sammen med Ramsey i næste sæson.

2. Emile Smith Rowe

Emile Smith Rowe er den yngste af de spillere, der lige nu er på træningslejr med Arsenal. Men det har ikke stoppet ham for at være blandt de bedste. Med kun 18 somre på bagen har han allerede både scoret og lavet assists til sine noget ældre Arsenal-kammerater. Han scorede mod Atletico Madrid og lavede en fantastisk målgivende aflevering mod PSG.

Han har tiltrukket sig opmærksomhed fra flere andre klubber som Chelsea, Barcelona og AC Milan og det er vist nok til at sige, at Arsenal skal sørge for at holde fast i ham. Han er nok den af de mange Arsenal-talenter, der lige nu spås den største fremtid.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side – hvor du kan læse om flere Arsenal-talenter