VM begynder på torsdag. Her er 5 grunde til at Frankrig Vinder VM. 

1. De er kun blevet bedre siden Deschamps tog over

Da Deschamps tog over i 2012 havde Frankrig netop tabt 2-0 i EM. De så dog endnu skarpere ud i VM 14, hvor de kun tabte 1-0 til de senere vindere fra Tyskland. To år senere var de værter for EM og vandt over VM-vinderne fra Tyskland med 2-0 og nåede til finalen.

2.De har en erfaren anfører og en fremragende keeper

Det er usandsynligt at vinde en stor international turnering uden at have noget erfaring. Så det hele bare ikke er børn. Men også talent.

Begge dele har Frankrig. Deres anfører er nemlig indbegrebet af klasse, men samtidig er han erfaren. Derfor har de både en god anfører, men også en der har prøvet det hele før. Han skal vise det hele for at Frankrig vinder VM.

3. De har to af verdens bedste midtstoppere

Da Deschamps vandt VM som spiller var hans triumf bygget på en god defensiv. Nu kan han gør det samme som manager. Som midtstoppere i truppen har han nemlig både Barcelonas Samuel Umtiti, men også Real Madrids Raphael Varane.

Begge spillere er verdensklasse og supplerer hinanden godt. Umtiti er en fantastisk tackler og en der er god til at læse spillet, mens Varane er hurtigere end de fleste midterforsvarere i verden.

4. De har en verdensklasse målscorer

Frankrig beviste tilbage i 1998, at det ikke er essentielt at have en god angriber for at vinde VM. De vandt alle deres knockout runder uden at en eneste af angriberne scorede.

Det kan dog ikke skade at have en af verdens bedste angribere på holdet, når man skal spille en VM -slutrunde. Og det er netop, hvad Frankrig har i Antoine Griezmann.

5. Historien går i mod de andre favoritter

Brasilien er favoritter med Tyskland som nummer to og Frankrig nummer 3. Det siger de seneste odds.

Kun én af Brasilien fem VM sejre har været i Europa, og det var tilbage i 1958.

Når det gælder Tyskland vil de blive den første nation siden 1962, der vinder VM to år i træk. Det sker bare ikke særlig ofte… Så.. Frankrig vinder VM 🙂

Se hvem Pirlo mener bliver VM’s helt store oplevelse her