De fleste fodboldfans har en yndlingsspiller eller et yndlingshold. Nogle mennesker er mere fan end andre, men de fleste holder det på et moderat niveau. Der er dog nogen, der skiller sig ud, hvad enten om det er omkring en yndlingsspiller eller yndlingshold. Disse fans bliver kaldt for ekstreme eller ultra-fans. Det er dem vi tager et kig på i denne artikel. Denne gang de ekstreme Messi-fans.

1 – Efterligner Messis måde at spille fodbold på

messi og ronaldo

Hvis du i skolengården, på træningsbanen eller hjemme i haven, ser en der prøve at efterligne Messis spillestil på banen, ja så er det formentlig fordi vedkommende er helt pjattet med Lionel Messi. Et lav tyngdepunkt, små hurtige driblinger og smukke frispark er alle ting du kan kigge efter.

 

 

2 – Sammenligner altid Messi med Ronaldo og Maradona

lionel-messi-mapou-yanga-mbiwa-barcelona_3333600

Messi-tilhængere sørger altid for at drage Messi ind i samtalen, når der tales om Ronaldo og Maradona. Messi-fanen vil altid stille Barcelona-spillerens individuelle- og klub-trofæer op mod Ronaldo og Maradonas, for derefter at konkludere, at Messi simpelthen er bedre end alle andre.

Ronaldo, fordi det enten er ham eller Messi der er verdens bedste fodboldspiller og Maradona, fordi han er fra samme land som Messi, nemlig Argentina. Dermed mener den ultra Messi-fan, at han er verdens bedste fodboldspiller

3 – Holder med Argentina kun på grund af Messi

Messi

Argentina har en stor tradition omkring fodbold og stort set hele befolkningen ser det elskede landshold i kamp, hvad enten det er på stadion eller i stuerne. Der findes dog også Argentina-fans andre stedet i Argentina og de vil oftest sige, at grunden til, at de holder med det sydamerikanske hold, er fordi, at Lionel Messi spiller der.

Barcenlona-spilleren har en positiv effekt på landsholdet, hvilket man også har kunnet se i de seneste par år. Det argentinske landshold nåede nemlig både til finalen under VM i 2014 og i Copa America året efter. Måske er det på grund af den øgede opbakning?