På de enorm store stadions, der er rundt omkring i verden, er det efterhånden ikke unaturligt, at der er nogle umådelig dårlige pladser. Eksempler på dette kunne være ødelagte sæder, stolper og andre ting, der kunne stå i vejen for udsynet. 

Mediet Football Away Days lagde, under weekendens kamp mellem Chelsea og Tottenham, på White Hart Lane, et tweet ud, hvor de med et billede fortalte en fortvivlet fans historie.

https://twitter.com/FBAwayDays/status/670954018529812480/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Det værste er dog, at den stakkels fodboldfan, der egentlig bare var kommet for at se Premier League-bold, har betalt godt 560 kroner for pladsen. Premier League blev der ikke meget af.

101greatgoals.com har samlet de seks værste pladser på fodboldstadions nogensinde.

6

Nogle vil argumentere for, at denne siddeplads, overhovedet ikke kan betragtes som en egentlig siddeplads. Det tilhører Blackpool FC på stadionet ved navn Bloomfield Road. Billedet er taget af en Bolton-fan i 2014.

https://twitter.com/Simon_Hughes__/status/536954808134287360/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

5

Fanen, der har været så uheldig at få denne plads, kan kun se omtrent 25% af banen. Stadionet, dette mareridt udspillede sig på, hedder Constant Vanden Stock Stadium, som er det belgiske hold Anderlechts hjemmebane.

lel

4

Vi kan godt forstå, hvorfor manden på dette billede slår ud med armene. Hvad fanden har den brasilianske klub Curitiba gang i. Er de tyve eller hvad? Man kan se omkring 15%. Uacceptabelt.

sej

Brug pilepasterne herunder til at komme videre til næste side.