Transfervinduet er i gang og det betyder, at verdens klubber næsten kan forbedre deres trupper som de vil. De kan forhandle med spillere og sørge for at de får en bedre trup end sæsonen forinden, således at de forbedrer sidste sæsons resultater.

I sådan et transfervindue kan der opstå nogle pudsige og sjove handler. Handler ærkerivaler i mellem har aldrig været set godt på – og så er der de handler, hvor hovedpersonerne selv, de involverede spillere, selv har udtalt at de ikke skifter – og så skifter alligevel. Du får 6 eksempler på netop dette, lige her:

Af David Paris 

Sol Campbell – Fra Tottenham til Arsenal

Efter at Sol Campbell fik debut på hjemmebanen White Hart Lane, og fik etableret sig som en af de bærende kræfter på London-mandskabet, var en helt for Tottenham-fansene, der så midterforsvareren som en af de bedste nogensinde i klubben. Da han forlod klubben til fordel for Arsenal efter mere end 17 år i klubben blev fansene rasende og de kunne ikke forstå, hvad der var sket med deres elskede ‘Sol’, som han også bare blev kaldt.

I samme transfervindue fortalte han nemlig til pressen, at, og vi citerer: ‘Jeg bliver i klubben’. To uger senere skiftede han til Nordlondon, nemlig Arsenal og resten af hans karriere er i dag historie.

Cesc Fabregas – fra Arsenal til Barcelona

Det føltes bestemt ikke godt for Arsenal-fansene, da deres elskede helt og anfører i 2008 valgte at vælge sin hjerteklub fra og skifte hjem til Barcelona, da i Fabregas’ teenage år havde solgt, fordi de ikke troede på han kunne blive professionel fodboldspiller.

The Gunners-fansene havde håbet, at Fabregas kunne blive manden, der fik Premier League-trofæet tilbage til Arsenal, men sådan blev det altså ikke – i dag er han en af de vigtigste brikker hos Chelsea-træner Conte…

Dengang, i ugerne op til skiftet, fakede den spanske playmaker skader og han nægtede at træne, fordi Arsenal i første omgang havde afvist at lade ham skifte til Barcelona. Derudover tog han også en Barcelona-trøje på, mens han stadig var Arsenal-spiller, da han var med den spanske landshold på tur.

Fernando Torres – Liverpool to Chelsea

Den spanske angriber Fernando Torres havde sin bedste år i karrieren i Liverpool og selvom han til tider faldt ud af kampe og havde lange perioder med dårlig form og manglende mål, formåede The Reds’ fans fortsat at være loyale overfor ham og stadig heppe og tro på den nuværende Atletico Madrid-spiller.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Tanken var så, at Torres også ville være taknemmelig overfor fansenes støtte, men da Chelsea bød over 400 millioner kroner og med en ugeløn, der ville springe de fleste banker, kunne den spanske landsholdsspiller ikke sige nej. Han endte med at vinde Champions League, men tabte i stedet Liverpool-hjerterne, som han i så mange år havde forsøgt at erobre.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side