Af Anders Lang Jensen

Walisiske Gareth Bale ligner mere og mere en færdig mand i den spanske hovedstad, hvor flere skader har holdt briten ude af holdet siden skiftet fra Tottenham i 2013.

Et skifte tilbage til hjemlige himmelstrøg for Bale synes realistisk den kommende sommer, hvor Real Madrid-ledelsen angiveligt overvejer at sælge Bale for at indbringe penge til at købe et nyt stort offensivt navn til Madrid i stedet.

Ifølge det spanske medie Don Balon har Chelsea og Antonio Conte udset sig waliseren som en transfermål næste sommer. Denne sommer solgte man den spanske angriber Diego Costa til Reals rivaler fra Atletico. Her tjente London-klubben en pæn sjat skillinger.

Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images

Disse penge skal nu investeres, og den italienske succestræner Conte har fået grønt lys til at spendere en del af disse penge, på en ny stjerne han ønsker. Her er Bale, ifølge mediet, det navn italieneren har på listen.

På Stamford Bridge forestiller man sig en fronttrio med belgiske Eden Hazard, spanske Alvaro Morata og altså Gareth Bale, der skal hentes ind fra den spanske hovedstad. Conte føler sig overbevist om, at The Blues kan overtale den lynende hurtige kantspiller til et skifte til The Bridge.

Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Den 28-årige stjerne tiltrækker sig også opmærksomhed fra Manchester United, hvor Jose Mourinho længe har været lun på tanken om at hive Bale til Old Trafford. Der kommer altså muligvis en stor transferkamp mellem de to store engelske rivaler.

Mange skader har gjort Bale til en urytmisk del af truppen for kongeklubben, og ledelsen på Bernabeu ser det som en fin mulighed at skille sig af med den tidligere Tottenham-stjerne. Sidste sæson missede Bale hele 23 kampe for Los Blancos. Specielt lægskader irriterer Bale.

Når waliseren dog har været fit, har han også leveret mange præstationer for kongeklubben. Han har en statistik på sig, der lyder på 70 mål i 159 kampe for klubben.